vliegenramen

Kwadra & Revolux

Eosol Visio 35

HET MEEST DISCRETE VLIEGENRAAM

Het Visio35 vliegenraam heeft in standaardafmetingen géén tussenregels.
(vanaf 1600mm slechts één)
Met het SuperView gaas en geïntegreerde borstelsluiting is dit vliegenraam de
mooiste esthetische oplossing.

Van binnenuit merk je dus amper dat er een vliegenraam in het raam zit.
De zwarte kleur van het gaas zorgt ervoor dat je alle kleuren in je tuin scherp kunt blijven zien. Er is ook géén middenregel te zien! Het systeem kan zonder te schroeven geplaatst worden, via inox klemmetjes achter het raamkader.

Eosol Visio 20

Eosol Visio 20

BASIC MAAR FIJN

De standaard vliegenramen passen in elk raam, terwijl deze dan nog altijd gesloten of op een kier gezet kunnen worden. De unieke borstelsluiting sluit de Eosol vliegenramen perfect af en biedt de best mogelijke bescherming tegen insecten. De Kwadra vliegenramen hebben ook het SuperView gaas als standaard.

Van binnenuit merk je dus amper dat er een vliegenraam in het raam zit. De zwarte kleur van het gaas zorgt ervoor dat je alle kleuren in je tuin scherp kunt blijven zien. Het systeem kan zonder te schroeven geplaatst worden, via inox klemmetjes achter het raamkader.

Eosol Revolux

OPGEROLD STAAT NETJES

Raamrolhorren zijn de ideale oplossing als een standaard vliegenraam technisch niet haalbaar is, of als je hogere eisen stelt aan het gebruiksgemak en een mooi uitzicht. De fijne cassette in RAL-kleur integreert zich mooi in het raamgeheel. Een rolhor is uiterst handig bij het wassen van ramen en heeft geen vervelende horizontale tussenregels. Deze kan via inox klemmetjes achter het raamkader worden geplaatst, waardoor je geen schroeven nodig hebt.

Heb je eventjes geen vliegenraam nodig? Dan kan je de raamrolhor zachtjes oprollen, dit door middel van de geïntegreerde softclose. Oprolbare vliegenramen zijn ook beschikbaar voor Velux ramen.

JS VLIEGENRAMEN • MIDDELKERKE
STEVE JANS
T  0474 72 33 16
E  INFO@JSVLIEGENRAMEN.BE
BTW-nummer: BE 0808.076.910