schuifvliegenramen

Plisse, Linus & Scenica

Eosol Plisse

Eosol Plisse

DE WELGEKENDE VLIEGENDEUR MET GEPLISSEERD GAAS

De bekende plissé vouwdeur met geplisseerd gaas is een vliegendeur met karakter. Het zwarte geplisseerde gaas zorgt voor een trendy look. De lage drempel van slechts 3 mm zal een vlotte doorgang zeker niet in de weg staan.

De Eosol Plissefit is een herwerking van de eerste versie Plissé en blinkt uit in zijn strak design en montagemogelijkheden. De plissé vliegendeur of hordeur wordt bevestigd via clips waardoor de cassette perfect uitneembaar is.

Eosol Linus 75 XL

LINUS XL DE KOPLOPER IN ZIJN SOORT

De Linus XL wordt niet voor niets het topproduct van het Eosol gamma genoemd. De SelfClose automatische sluiting is veilig voor kinderen en huisdieren. De schuifvliegendeur zal geen seconde te lang open blijven staan, maar na een passage zachtjes achter je sluiten! De veerkracht kan geregeld of uitgeschakeld worden.

Ook op vlak van esthetiek is de Linus XL de koploper in zijn soort: het schuifvliegenraam is letterlijk onzichtbaar van binnenuit door het ontbreken van de storende tussenstijl en het gebruik van het transparante SuperView gaas. Hierdoor lijkt deze Linus XL eerder op een raampartij dan op een vliegenraam.

Linus XL laat ook 20 procent meer licht door dan een normale Eosol Linus.

De stevige 75 mm aluminiumprofielen en hoogwaardige afwerking geven de Linus XL een klassevolle en duurzame look.

 
Eosol Linus 50

Eosol Linus 50

HOOGKWALITATIEVE SCHUIFVLIEGENDEUR

De Linus met SelfClose met 50 mm profiel zet de hoogste standaard neer. De Eosol Linus is speciaal gemaakt voor grote duurzaamheid en hoog gebruiksgemak bij intensief gebruik.

Met verschillende geleidingssystemen en montagemogelijkheden past het Linus schuifvliegenraam op alle types schuiframen. In de top-uitvoering SL is deze schuifvliegendeur standaard uitgerust met de unieke SelfClose automatische sluiting, waardoor je schuifvliegenraam geen seconde te lang open blijft staan.

Dit veilig en kindvriendelijk systeem draagt sterk bij in het praktisch gebruik én het buiten houden van insecten! Ook het supertransparante SuperView gaas zorgt voor zeer weinig lichtverlies en een optimaal doorkijkvermogen.

Eosol Linus 30

Eosol Linus 30

STERKE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

Linus 30 heeft een solide basisprofiel van 30mm, ongevenaard in prijs/kwaliteit. Het is een functioneel schuifvliegenraam geschikt voor gemiddelde afmetingen en intensief gebruik. Optie Selfclose is mogelijk!
cof

Eosol Linus 17

IDEAAL BIJ WEINIG INBOUWRUIMTE

Linus 17 heeft door het zeer dunne 17mm-profiel weinig inbouwruimte nodig. Ideaal voor plaatsing tussen screens of rolluiken. De totale inbouwdiepte is 22 tot 27mm. (afhankelijk van geleidingtype). Géén SelfClose mogelijk.
Eosol Scenica XL

Eosol Scenica XL

WERKELIJK ONZICHTBAAR VLIEGENRAAM

Eosol Scenica XL is het topsysteem voor het oprolbare schuifraam. De kwaliteit en afwerking van dit revolutionaire oprolbare vliegenraam is van zeer hoog niveau door de bijzondere eigenschappen.

Het vlakke gaas zorgt voor een ultra transparante en onbelemmerde doorkijk naar de tuin. Daarnaast is het ketting-balanssysteem zeer robuust en gemakkelijk te bedienen zonder veerspanning.

Eosol Scenica is toepasbaar op zowel binnen-als buitendraaiende deuren en op nieuwe of bestaande ramen uit aluminium, hout of pvc. Deze oprolhor is aangeraden voor meer gebruiksintensieve en windgevoelige omstandigheden. De Scenica XL heeft ook grotere afmetingen dan de Scenica, je kan de exacte afmetingen terugvinden in de brochure.

Eosol Scenica Pro

Eosol Scenica Pro

WERKELIJK ONZICHTBAAR VLIEGENRAAM

Als we zeggen dat de Eosol vliegenramen ‘opvallend onopvallend’ zijn, dan is dit zeker nog meer van toepassing op de Eosol Scenica. De Scenica profileert zich als hét summum van de onzichtbare vliegenramen.

Het vlakke, transparante gaas van deze unieke gepatenteerde rolhor met balanssysteem rolt zich op in een mooie cassette, waardoor de vliegenhor een zeer heldere doorkijk geeft en in geen geval het uitzicht naar je tuin hindert. Een ingenieus balanssysteem en een nylon versterkte loopketting zorgen voor een bijzonder bedieningsgemak en hoge duurzaamheid.

Dit alles wordt vormgegeven door stevige en mooie aluminium profielen in gewenste RAL kleur, zodat een naadloze integratie in jouw schuifraam mogelijk is. De Eosol Scenica is aanbevolen voor het standaard schuifdeur of porte-fenêtre, waarbij vooral de nadruk ligt op het onzichtbare en compact afgewerkte design.

JS VLIEGENRAMEN • MIDDELKERKE
STEVE JANS
T  0474 72 33 16
E  INFO@JSVLIEGENRAMEN.BE
BTW-nummer: BE 0808.076.910